.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. október 13., szerda

Varázslatos realitás 34.

Fehérkenyér. Sajt. Sonka. Majonéz.
Mióta először látta Peter még gyerekként a Marslakó a mostohámat, azóta úgy gondolta, hogy az igazi boldogságnak valahol köze van a sonkához és a majonézhez. Charlotte konyhájában ülve ugyan nem tudta volna megmondani, hogy abban a filmben pontosan mi volt a szendvicsben.
Látta maga előtt a színésznő mosolyát, és csak a hasonló étel majszolása közben esett le neki, hogy az nem a kajának szólt, hanem az élménynek. Az elkészítés, az étel, a társ. Hiszen abban a jelenetben jött rá a nő arra is, hogy maradnia kéne. Mert ott az otthona, ahol ilyen ételek vannak.
Kevés volt. Egy szendvics után ugyanúgy korgott a gyomra, mint előtte. Ennek ellenére sokkal jobban érezte magát, mint mikor gyerekkorában ötfogásos vacsorákon kellett részt vennie. A konyha is furcsa volt. Látszott rajta, hogy olyanok lakják, akiket nem a barátság, hanem a kényszer hozott össze egy légtérbe. Nem volt barátságtalan, de otthonos sem.
- Most, hogy végeztem a bajnokok ebédjével, amit egyébként köszönök, isteni volt, lássuk a szobát amit festeni kéne! – Charlotte elpirult. – Félsz beengedni a hálószobádba? Nem harapok, csak segíteni szeretnék. – Emelte fel a kezét, mint aki azt mutatja „nincs nálam fegyver, a szándékaim tisztességesek”. Peter őszintén remélte, hogy a lány ezt el is hiszi neki.

6 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó!!!! Közös festés!!!! Frisset! Imádom Petert!!!!

    VálaszTörlés
  2. Első voltam!!! :D Várom ezt a hálószobafestést nagyon. És lenne egy ötletem, h a konyha hogyan is lehetne otthonosabb. Költözzenek össze ők ketten. Ők jóban lennének, az tuti. :D

    És a Marslakó a mostohámos dolog is tetszett. Látom magam előtt azt a jelenetet. És sokat elárul, hogy ez jutott Peter eszébe. Hogy megtalálta a helyét a világban. Charlotte mellett. :D

    És tetszik, hogy Char elpirult, amikor Peter rákérdezett a szobára. xD Olyan aranyosak. Meg ez a "nincs nálam fegyver, a szándékaim tisztességesek" dolog is nagyon jó.

    Látom magam előtt a jelenetet, és annyira jó.

    Folytatást!!! :D

    VálaszTörlés
  3. Szijasztok:D
    Wi, ez nagyon aranyos lett.
    Hát igen a szendók csodákra képesek:)
    Charlotte nagyon aranyos volt, ahogy elpirult mikor Peter felhozta a hálószoba témát..Pedig csak *kifesteni* szeretné:)

    Várom a holnapit

    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  4. Egyre izgibb a történet, ahogy haladunk! Már a hálószobánál tartunk ;) Na jó tudom, hogy nem arról van szó, de akkor is izgi egy pasit először beengedni a szobádba. Még én is emlékszem az ilyen izgalmakra! :) És még inkább emlékszem az azt megelőző fél napos takarítást, amire egyébként nem is lett volna szükség! ;P :D

    VálaszTörlés
  5. Halihó! :)

    Jaj, én is szoktam olyan szendvicset enni! :) Nagyon finom! :)
    Na ez a Marslakó a mostohás dolog meglepett. Erre tényleg nem számítottam. :)
    Hát ez a szobás kijelentés tényleg zavarba hozhatta szegény Charlotte-ot. :) Bár mondjuk engem is nagyon érdekel, mi lesz a vége! :) Remélhetőleg valami romantikus dolog, ami az én kőszívemet is meglágyítja! :)

    Nagyon várom a holnapi adag szösszenetet! :) Függővé tettetek! :)

    Puszi

    Meli

    VálaszTörlés
  6. Húha. :D Akkor remélem itt most lesz sok beszélgetés. :)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés