.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. december 20., hétfő

Varázslatos realitás 73.

Charlotte csak akkor vette észre, hogy tátva van a szája, mikor Peter befejezte az utolsó mondatot is. Először azt hitte, hogy a fiú csak viccelődik vele, de aztán ahogy egyre több részletet hallott, úgy döbbent rá, hogy ez a valóság. Ennyi mindent nem lehet kitalálni – vagy csak akkor, ha valaki profi szélhámos és hazudozó.
Milliók a bankban, egy kastély, egy egész háztömb, birtokok, cégek és még ki tudja mi…
- Hű! – nyögte ki, aztán megrázta a fejét, mintha álomból ébredt volna. Peter arcán mintha csalódottság suhant volna végig, de nem értette, hogy mi okozta ezt. Talán, hogy nem ájult el a története hallatán, vagy nem kezdett kérdezősködni mondjuk arról, hogy tartozik-e szauna és úszómedence a kastélyukhoz… Erre képtelen lett volna. Persze, mindig jól jött a pénz, de az, hogy ennyi legyen… - Hát, nem irigyellek! – mondta ki azt, ami eszébe jutott, miközben felkelt az asztaltól és az üres csészéket a mosogatóba tette.
Nem tudta, Peter hogyan is éli meg mindezt, de ő sosem vágyott volna ekkora felelősségre.

8 megjegyzés:

  1. Hát, akkor elmondta. :) Peter csalódott, mert nincs elájulva? Nem hiszem.. :D Csak nehogy félreértsék egymást. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  2. Nem hinném hogy ettől lenne csalódott.
    Inkább attól félhet, hogy ezután megváltozik a kapcsolatuk. De lehet, hogy tévedek...majd meglátjuk. :)
    Tetszett ez is! :D Kíváncsi vagyok a folytatásra!

    VálaszTörlés
  3. Peter tuti arra számított, h irigykedni fog v. fölteszi azokat a kérdéseket... :) Tuti nem számított arra, h Charlotte egyáltalán nem irigyli. :P
    :D:D:D :P:P:P :D:D:D
    Rám jött az 5 perc. :) Földobódtam, már előre elképzeltem Peter gondolatait, miközben elmeséli az egészet meg Ch. reakciójától való félelmét... :)
    Pusz

    VálaszTörlés
  4. Ez tényleg egy KIS szösszenet volt :) De hmm csalódottság?! Általában kreatív vagyok,de most nem tudom mi miatt lehetne csalódott... Hát majd kiderül holnap,amit már nagyon várok! :)

    VálaszTörlés
  5. Peter ezt a választ értékelni fogja, ebben biztos vagyok. Ebben olyan, mint Adam. Adam nem örül, ha egy rajongó rajta csüng, Peter meg sztem nem örül, ha vki lelkesedik a pénzéért. Mert mindkét esetben ott van a lehetősége annak, hogy nem is őt szeretik, hanem a hírnevét vagy a szerepét/pénzét.
    Várom a kövit! :D

    VálaszTörlés
  6. Én azért vállalnám azt az iszonyatosan nagy terhet, ami a gazdagsággal járna! :D

    Jó volt egyébként és kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan fog kijönni az egészből, vagyis hogyan reagálják majd le egymás reakcióit. :)

    Várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem Peter azért volt csalódott először, mert Charlotte azt mondta, hogy "hűű", ami jelenthet álmélkodást, és vágyakozást is. De figyeljétek meg, a következő úgy fog kezdődni, hogy "Peter mellkasában hatalmas zajjal gördült le a mázsás kőtömb..." :D :D :D
    Vagyis remélem, hogy így lesz :)
    Nina

    VálaszTörlés