.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. január 1., szombat

Varázslatos realitás 82.

Peter azt hallotta, hogy ez a férfiaknál nem fontos. Az első, az csak a nőknél jelent valamit. Mikor tizenhat évesen egy házibuliban az osztálytársa nővére letámadta, ő nem így érezte. A lány az egyetemről látogatott haza, és minden bizonnyal megtetszett neki a magas, komolyan ácsorgó Peter, aki elhúzott szájjal italát lassan kortyolva vette tudomásul, hogy mindenki sokkal részegebb, mint ő. Először nem is értette, hogy a lány mit szeretne tőle, majd mikor berángatta a szobába és megcsókolta, egyértelművé vált a helyzet.
Peternek az volt az első alkalom. Mindenben. Mikor a barátai később féltékenyen kérdezgették, ő csak a vállát vonogatta. Nem azt érezte, amit éreznie kellett volna. Később megértette, szenvedélyesen hajtott minden fajta testi örömöt, de a kezdetet szörnyűnek élte meg. Durva csókok, karcoló fogak és tépő körmök. Kényszerítenie kellett magát arra, hogy ne ez jusson eszébe.
Tudta, hogy Charlotte-tal ez más lenne. Teljesen más. De ahogy a lány arcán legördülő könnycsepphez ért, megrémült. Mi van, ha benne van a hiba? Mi van akkor, ha egyszerűen képtelen törődést adni és ezért nem szeretkezett még soha. Charlotte arcát elnézve úgy gondolta, nem most kellene kísérleteznie. Megköszörülte a torkát.
- Talán, jobb lenne, ha mennék – mondta és hozzá csapott egy mosolyt. Nem akarta a lányt bántani, de mikor komolyabban eleredtek Charlotte könnyei, megrémült. Fogalma sem volt, hogy azzal okoz még nagyobb bajt, ha megöleli, vagy azzal, ha nem teszi. Szerencsétlenül, megoldásért esdekelve nézett a lányra.

9 megjegyzés:

  1. Ó, ne már... Remélem, nem hagyja ott. Komolyan, néha már idegesítő, hogy nem haladnak egyről a kettőre, nem történik semmi. Jó, tudom, ez egy ilyen műfaj, biztos csak én vagyok türelmetlen. :)
    Azért tetszik ám, és mindig várom a frisset!
    Boldog, sok ihlettel teli új évet nektek!

    Puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  2. Jaj, csak maradjon! *-* - ez a hihetetlenül tartalmas mondat jelenleg az összes gondolatomat magába foglalja, szóval ennyi. De nagyon-nagyon jó lenne, ha maradna. :D Várom a holnapit én is! :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  3. Jaj, ne!! Ugye, Charlotte elég bátor lesz, és nem fogja hagyni, hogy Peter elszaladjon...?!
    Nekem is egy kicsit nyögvenyelős már ez a szakasz, de csakis azért, mert normál könyveknél is ezt szoktam érzeni ezeknél a kapcsolatindító kezdeti bizonytalankodásoknál, most meg pláne ezt érzem, hogy ilyen apró szöszökre van darabolva. De ettől függetlenül nagyon élvezem ezeket olvasni, csak néha már az arcomat tépem, hogy már megint alig haladtunk valamit...:))) De igyekszem türelmesen kivárni a történéseket:))
    Puszi nektek!
    És még egyszer BUÉK!!
    ggizi

    VálaszTörlés
  4. Szegények jól egymásra találtak bátorság és magabiztosság szempontjából. Nem baj, annál nagyobb lesz később a boldogság! :)

    VálaszTörlés
  5. Nem hagyhatja ott! :O Én 100% legtutibb biztosabb vagyok benne,hogy a "közös elsőjük" hihetetlen lesz! Lehet,ahogy őket elnézem,meglehet,hogy esetlen lesz...de annál inkább fenomenálisan felemelő lesz számukra! :))
    Minden reggel szinte úgy kelek,hogy na mit csinálok ma? Sorra veszem a teendőimet...és az estéhez érve: Varázslatos realitás következő fejezete. Így minden nap végén jön egy kis/nagy boldogság és a szösszenet rövid terjedelme miatt egy kis hajtépés. :D
    Sokkal jobb,boldogabb,sikeresebb új évet kívánok!Ja és minden napra egy új varázslatos realitás részt! :))

    VálaszTörlés
  6. Jajj anyira aranyos Peter, hogy ezen gondolkozik... remélem azért nem megy el és ott marad... :)
    Puxy: Kacey

    VálaszTörlés
  7. én pedig a megoldást keresve nézem a képernyőt, de nem találom a megoldást szolgáltató 83. szöszit.:( :))))

    VálaszTörlés
  8. Ugye nem fogja otthagyni? :O

    VálaszTörlés