.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. november 14., hétfő

Twilight novella

Pár hete, mikor még nagyon beteg voltam, és az agyam nem állt rá a Gyógyító pilleszárnyak írására és a Démoni érintés javítására, írtam egy Twilight fic novellát. :) Most elkezdem szép lassan kipakolni a részeit a honlapomra, hogy legyen mit olvasnotok, amíg a GYP új fejezeteire vártok. :) Nagyon örülnék, ha hagynátok nekem hátra valami véleményt, hogy tudjam, érdekel-e titeket a történet folytatása. :)


A történet egy újabb „Mi lett volna, ha…” sztori, mint A múlt árnyai is volt. :) A novella a New Moon közepéig veszi figyelembe az eredeti történetet, Edward elhagyta Bellát, Bella leugrott a szikláról, de Jacobbal együtt, ezért Alice nem látta őt, nem jött vissza, ahogyan Edward sem. Tudjátok, csak a szokásos… :D


Viszont! A végzet most nem vár olyan sokáig, mint A múlt árnyai esetében. Bella tovább éli az életét Edward nélkül, ám 7 évvel később a Sors ismét egymás útjába sodorja őket. De a helyzet bonyolult, Bella már feleség és anya. Vajon el tudja felejteni a múltat és képes a jelennek és a családjának élni? Vagy a végzet ismét Edwardhoz sodorja majd?


Bár csak egy novelláról van szó, garantálom az izgalmakat és fordulatokat. :) És azt is, hogy aki az eredeti könyvben utálta Bellát és Jacobot, az most szeretni fogja őket is, pedig karakterhű maradtam. :D


Itt elolvashatjátok az első részt: A kettéhasadt szív

10 megjegyzés:

  1. Szia Spirit!

    Nagyon tetszik az ötlet, szeretem a novelláidat is, bár szerintem ha több helyed van írni, jobban kidolgozod a jellemeket.
    De mivel már "élő" karakterekről írsz, a történet a lényeg! Nekem is eszembe jutott már a jövő reménységénél, milyen lehetett Bella élete, uh nagyon várom a folytatást!
    Hihetetlen, mennyi energiád van, csak örülhetünk neki :)

    Köszi, gratula:
    Pálinka

    VálaszTörlés
  2. Naon jó eddig az összes töridet olvastam de ha azt mered mondani h itt abba hagyod akkor komolyan mondom én megöllek /többször olvastam /


    Puszi
    Timi

    VálaszTörlés
  3. Jaj, napi 1 morzsa... minden napra egy pici, épp jó. Leírhatatlan, egypercesek, szuper.
    Spirit, remélem kevesen olvassák a hsz-t és nem kell válaszolnod, majd úgyis kiderül, de meg kell kérdeznem: Bella babát vár?
    Drea

    VálaszTörlés
  4. Szia Spirit!

    Olyan jó, hogy naponta kapunk tőled valamit! Már nagyon érdekel, hogy fejezed be a Gyógyító pilleszárnyakat, de meg kell mondanom, hiányzott Edward, így alig várom az újabb részeket.
    Remélem, azért mielőbb elolvashatjuk a befejezést is...
    És ha túl leszel a vizsgáidon, akkor Edward szemszögét is folytatod, ugye? Majd egyszer... Mert ez az egy év kihagyás már elvonási tüneteket eredményez lassan. De addig is olvasom a novellád, nagyon tetszik :)
    Bella nem hiszem, hogy terhes, mert azt Isabella említette volna, ha lennének rokonai.

    Köszi, gratula:

    Pálinka

    VálaszTörlés
  5. ez nagyon jó hír :)) ennek nagyon örülök :)) én annyit szeretnék kérdezni hogy a múlt árnyait nem tudnád nekem elküldeni vagy ezt nem lehet?? mert szeretném méegegyszer elolvasni, csak saját részre volna természetesen, és még annyit hogy a szösszeneteket még szoksz írni itt a varázslatos realitásra gondolok :) na meg a GYP is szivesen elolvasnám mivel én az elején lemaradtam róla és azt is elkérném ha nem lenne gond

    VálaszTörlés
  6. Szia Spirit!

    Ide írom a véleményem, ha nem goond, remélem, itt is elolvasod.
    Nagyon tetszik a novella, és pont az az egy perc kikapcsolódás kell nekem minden nap.
    Nem tudom, hogy azért, mert ebben nem viselkednek a szereplők természetfeletti módon, vagy mert Edward és Bella már nincsenek együtt, vagy azért, mert a történet akörül forog, hogy William veszélyben van, de egy kicsit szomorú hangulata van számomra. Vagyis a szomorú lehet, hogy túlzás, inkább realista. Életszagú. És pont emiatt tetszik, mert olyan, mintha bárkivel megtörténhetne (akinek van egy jövőbelátó ismerőse :) ).
    Viszont lenne egy kérdésem: Bella írtózott az esküvőtől, egyetemre készült, ezért furcsállom, hogy 25 évesen már óvodáskorú gyereke van. Ezt valamelyik részben kifejtenéd, hogy miért alakult így?
    Imádom edwardot, és az ő szemszögét szeretem leginkáb, de mégis úgy érzem, így lett volna igazságos, ha már elhagyta Bellát. Igenis akkor szembesüljön vele, mit veszített, mert bár ő akarta erre az életre terelni Bellát, nem gondolom, hogy most boldog, hogy anyaként látja. Főleg, ha abból indulok ki, hogy a Múlt árnyaiban is szenved az elején, 60 év után is. Persze utána megérdemli Isabellát, de hozzá már kicsit másként viszonyul, jobban kűzd érte.
    Visszagondolva a Múlt árnyaira, abban azt mondják, Bella nem harcolt eléggé Edwardért. Akkor ezt igaznak gondoltam, de most ezt a novellát olvasva úgy gondolom, nem volt választása. Cullenék elmentek, nem hagytak semmilyen nyomot maguk után, Bellának esélye sem volt harcolni érte. De mikor arról volt szó, hogy Olaszországba kell menni megmentei, szó nélkül rohant.
    Erről most vitatkoznék egy jót valakivel :)

    Várom az új részeket!

    Köszi, gratula:
    Pálinka

    ui: a regények (GYP, Edward szemszög)folytatásait mikorra várhatjuk?

    VálaszTörlés
  7. Kedves Pálinka!
    Szívesen vitatkoznék veled, de sajnos nem tudok. Bella egyrészt esélytelen lett volna, ha megpróbálja felkutatni Edwardot, másrészt a "ne fuss olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni" általában nagyon hasznos szabály. Ha valami csoda folytán mégis megtalálta volna a Culleneket, Edward valószínűleg újra elküldi, egyszerűen mert őszintén hiszi, hogy így lesz jobb a lánynak. És akit szeretünk annak az érdekeit a sajátunk elé helyezzük.
    Szóval az érvelésed második részével mégis vitatkoznék. Edward nem érdemel semmiféle "büntetést".
    Nehéz döntést hozott, de nyilván jól meggondolta, és úgy is alakultak a dolgok, ahogy eltervezte. Bella normális életet él, férjhez ment, gyereke van, boldog.
    Edward a 20.sz elején nevelkedett, amikor egy etikus embertől elvárták, hogy a helyes utat válassza akkor is, ha az neki személy szerint hátrányos vagy érzelmileg fájdalmas. És ő így is tett.
    Nagyanyó

    VálaszTörlés
  8. Hé,bocs a hisztiért, de miért nem kaptunk új részecskét? Naa, légyszi!! Na mindegy, gondolom neked is zhk meg vizsgák, szóval csak hajrá! Ha választani kell, azért inkább a karácsonyra készülj, ha nagyon nincs időd. De azért én meg sajnálom, jó?
    Ja, Edward nálam is fekete pontot kapa, ha fogná magát és nekiállna visszahódítani Bellát. És akkor mi lesz, teszem azt a gyerekkel? Kicsi Williamnek előbb meg kell halnia? Meg jó öreg vétlen Jacobnak is lehetőleg? Jó, tudom, előre veszekszem, meg még az is lehet, hogy összefűzöd ennek a blognak a sztorijával, de olyan sok kommentelő akarja őket összehozni, hogy megpukkadok. Nem lenne attól Bellának iszonyatos lelkiismeretfurdalása? Akár él még Jake és a kissrác, akár a fejükre esett egy meteor? Hé, ez Edw és B között itt nem működhet!
    Na mindegy, szeretlek és tudom, hogy jól oldod meg, valahogy kihozod okésra, szóval csak hajrá!

    VálaszTörlés
  9. Kedves Nagyanyó!

    Köszi, hogy vitatkozol velem :)
    Bella boldog? Nem gondolnám. Túlél. Persze normális élete van, gyereke, szerető férje, de ő maga nem szerelmes szerintem. Szereti a családját, de nem szerelmes Jacobba. Nem ő választotta ezt, hanem rákényszerítették. És ha szeretünk valakit, nem kényszerítünk rá semmit. Edwardnak hagynia kellett volna, hogy Bella maga döntsön. Ha 18 évesen mellette dönt, el kellett volna fogadnia, és örülni neki. Aztán ha idővel Bellában felébred a vágy a gyerekre, vagy meggondolja magát, akkor EGYÜTT megoldhatták volna, vagy szétmennek. De ez akkor is önző dolog volt, ami senkinek nem jó. Edward szenved, Bella szenved, Jacob valahol tudja, hogy ő örökös második marad, szóval valahol ő is szenved. Mindketten tisztában voltak a lehetőségekkel, és döntöttek, hogy vállalják őket. De Edward egyedül döntött a szakításról, ezért gondolom, hogy megérdemli, hogy azt lássa, nem egészen boldog Bella, és máshogy is történhetett volna.

    Pálinka

    VálaszTörlés
  10. Sya mikor lesznek már a folytatások (Edward szemszög, GYP, Kettéhasadt szív)?Nagyon jók az írásaid kérlek ne hagyd abba:)

    VálaszTörlés